~~ Hi U All ~~

Tarikh Pembukaan I Love Prelove ~~ ---> 25 Februari 2010


Terima Kasih sebab sudi tengok2 blog saya ni..
Called me Hazzy... Pemilik blog ni..
Contact Saya :-
H/P : 01125517539

JANGAN LUPE JADI FOLLOWER

* Untuk memudahkan anda untuk view items2 yang AVAILABLE dalam blog ni saya syarankan supaya anda click saje "DI SINI" untuk view items tersebut...

* Kalau sudah view2 tue.. and then ada items yang u all minat boleh la Click button di bawah ini untuk mengetahui cara2 untuk order ye..


* * * CARA2 ORDER DI SINI * ** << Click


* HANYA UNTUK SERIUS BUYER... KALAU TAK SERIUS JANGAN GATAL2 NAK ORDER !!!


Mari Melawat Ke Blog Saya ------>
I LOVE PRELOVE 2U~~



________________________________________

BE MY FOLLOWER !! U WILL NEVER REGRET !!



Thursday, December 10, 2015

New Update !!

Both blouse ni new lagi
X penah pakai lagi ..
Beli dekat Prettylicious Boutique
Beli harga RM 40 / pcs
Condition of coz la tip top ...
Excelent



Lace Top
Size Free Size 
Suitable For M / L size 
Full lining..
Excellent condition 
RM 20




 Bahagian lengan



Full lining 
Lace di hadapan baju.. Cute sangat !!




Yellow Blouse 
yeke ni colour yellow?? Lantak la colour ape pon
kih3 ~~
Bahagian belakang labuh sikit dari depan..
Condition memang tip top OK
New with price tag ..
Jual balik RM 20 






Button tersorok


  
still with price tag ..




New Update !!

My shawl colection !!!
Nak let go sebab wardrobe penuh ...
Jemput2 cuci mata
Brand Neelofar ... Yang ni memang original OK..

Ade 5 colour .. Semua brand NEELOFAR except yang colour hijau  brand ALYASARAH

Semua excellent condition .. 10/10 ..
just pakai beberapa kali ..
Saya beli RM 70

Tapi nak let go murah je ..



Love Lady Shawl
by neelofar hijab ~ original

 Dari kiri : BLUE/PURPLE/PINK/GREY/GREEN

nak jual RM 25 per pcs 
memang reduce giler dari harga asal !!

Quality tip top
10/10



Metal brand kat hujung shawl + batu berlian 


yang hijau ni brand Alyasarah 
beli dekat butik Alyasarah

Neelofa gayakan shawl ni...
Cantik kan..




Wednesday, December 9, 2015

New Update !!

Assalamualaikum u Alls..
Lama da tak update blog ni since saye da start kerja ni..
Hope u all yang singgah my blog ni sudi2 la cuci mata dengan koleksi prelove hazzy ni..
semua in excellent condition !!!!





LAYER TOP
Colour purple
Size : 38
Bough dari butik TUCZ RM 60
excellent condition !!!
Tapi rase x seswai pulak dekat saye ..  Shedih sangat ..
Baju ni memang cantik sangat2 ..

Nak let go harga RM 25
murah sangat da ni ...

anything pertayaan boleh wasup me : 01125517539  (hazzy)

Friday, July 9, 2010

FAQ ( frequently Ask Questions)



* How To Shop ? *

adakah anda telah membace T&S ? then you can SMS to

0134258969 (hazzy)

sertakan dengan maklumat berikut:-

1) barang yang hendak dibeli
2) kod barang
3) full name
4) contact number
5) adress
6) payment that you use to pay (BANK ISLAM / BSN / MAYBANK)
you can use bank transfer @ cash deposit machine..


* CAUTION*

hanya untuk anda yang SERIUS untuk membeli
- dapat membuat pembayaran dalam tempoh 2 hari
- tahu bahawa harga barang adalah tetap dan tidak boleh dirunding

Maklumkan pada kami setelah membuat pembayaran dgn maklumat berikut :-
1) nama
2) tarikh n masa membuat pembayaran
3) Bank digunakan (BANK ISLAM/BSN/MAYBANK)
4) Amount yang di bayar


* Boleh Tak Nak Buat Reservation ? *

reservation hanya dibenarkan untuk 2 hari..
jika anda gagal membayar order anda akan dibatalkan..


* Bila Barang Akan Dihantar ? *
barang anda akan dihantar ASAP setelah anda membuat pembayaran
ASAP .. as soon as possible


* Cara Penghantaran Dan Cas Yang Dikenakan ? *
kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU
*charge :-

RM6... 1-2 items..
RM8... 3-4 items..
ikut berat la....

charge tambahan RM 3 untuk SABAH/SARAWAK



* Pos Ekspress ? *
barang akan dihantar melalui cara ini sekiranya diminta oleh customer ( RM5)
just barang ringan & kecik..


* Macamane Nak Tahu Barang Kita Dah Di Hantar @ Belum ? *
check status dan TRACKING NUMBER POS LAJU di ruangan kanan blog ini..

*How do I know if the clothes fit me?*
We do provide all the measurement in details,in left side column.. so please get a measuring tape start measuring yourself, if you need any help, we are here to assist.



How to Contact Me??

Feel free to contact us anytime u are having question.. We will get back to you within 24 hours..
How to contact us ?.. banyak cara anda boleh guna.. antaranya:-
  • bagi email kat girlystyleboutique@gmail.com
  • atau contact kat no 01125517539  (hazzy)   SMS / Wassup 
hnya sms or wassup dilayan..dan hanya melayan msg yang berkaitan barangan jualan... ^_^

About Me~~

I Love Prelove adalah sebuah kedai online yang menjual barang2 prelove ataupun dikenali sebagai barang secondhand..

Semua barang yang dijual di sini adalah kepunyaan saya..
Semua barang berkeadaan baik...
Di sebabkan saya adalah seorang yang mempunyai badan besaiz M jadi kebanyakan baju2 yang dijual juga adalah sesuai untuk anda2 yang bersaiz M...

Saya berharap anda dapat mebeli tanpa rasa was2..
Semua barang disini juga dijual dengan harga yang sungguh berpatutan..
So Grab It !!!

Sebarang pertanyaan boleh contact saya di talian :-

  • 0134258969 (hazzy)
  • girlystyleboutique@gmail.com